Az egyiptomi búvártúrák JELENLEGI HELYZETE

Az egyiptomi búvártúrák JELENLEGI HELYZETE

Mivel a Magyar Kormány egyenlőre Egyiptomot - mint egész Afrikát - PIROS - azaz utazásra nem javasolt országnak minősítette egyenlőre bizonytalan mikor tudunk kiutazni, mikor lesznek újre repülők! 

Az utazási korlátozásokról szóló 341/2020.(VII.12) kormányrendelet viszont kiegészült azzal, hogy az országos tisztífőorvos a piros illetve sárga jelzéssel ellátott országok közigazgatási területén ha egy részen alacsony a fertőzöttség, egyes területeket zöld jelzéssel sorolhatja:)

Várjuk, hogy a Vörös - Tenger üdülőterületeit - ahol minimális a fertőzöttség - a KKM átsorolja,,,

Kérjük az aktuális utazási időpontokról vedd fel velünk a kapcsolatot...

Moby Dick Búvárközpont 2020.07.15 információ

Amúgy:

Ma már nagyon kevés olyan merülőhely található Egyiptomban, ahol ne találkoznánk búvárok ezreivel. Az utolsó gyöngyszemek egyike Marsa Shagra, ahol még mindig szinte érintetlen korallzátonyok várják az ide látogató búvárt. Az öbölben és körülötte  csodálatos zátonyok találhatóak, ahol számos különleges hal, delfin, rája, cápa, teknős, barrakuda, muréna, lágy és a kemény korallok minden fajtája kápráztatja el a búvár szemét. Ide járunk évente többször  immár 2000 óta.  A hely lenyűgöző és még mindig távol fekszik a nagy túrista központoktól. Ha tehát gyönyörű természetre, igazi nyugalomra, páratlan nagy halas merülésekre és kevésbé látogatott merülő helyekre vágysz- nos akkor Te a mi emberünk vagy !

Keresd  a búvárutak menüpontot és nézd meg mi mindent találsz ott Shagráról ! Ezután pedig foglald le helyed mielőbb, hogy megismerhesd  az utolsó egyiptomi paradicsomot ! ( Rengeteg fotó a galériában ! ) 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.