Egyiptom Marsa Shagra

Egyiptom Marsa Shagra

Ma már nagyon kevés olyan merülőhely található Egyiptomban, ahol ne találkoznánk búvárok ezreivel. Az utolsó gyöngyszemek egyike Marsa Shagra, ahol még mindig szinte érintetlen korallzátonyok várják az ide látogató búvárt. Az öbölben és körülötte  csodálatos zátonyok találhatóak, ahol számos különleges hal, delfin, rája, cápa, teknős, barrakuda, muréna, lágy és a kemény korallok minden fajtája kápráztatja el a búvár szemét. Ide járunk évente többször  immár 2000 óta.  A hely lenyűgöző és még mindig távol fekszik a nagy túrista központoktól. Ha tehát gyönyörű természetre, igazi nyugalomra, páratlan nagy halas merülésekre és kevésbé látogatott merülő helyekre vágysz- nos akkor Te a mi emberünk vagy !

Keresd  a búvárutak menüpontot és nézd meg mi mindent találsz ott Shagráról ! Ezután pedig foglald le helyed mielőbb, hogy megismerhesd  az utolsó egyiptomi paradicsomot ! ( Rengeteg fotó a galériában ! ) 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.