AKTUÁLIS HÍREK

AKTUÁLIS HÍREK

Élj a hobbidnak, légy hivatásos búvár !
Élj a hobbidnak, légy hivatásos búvár !

https://youtu.be/SaxX_IWdaMU

Ebben a csomagban egy speciális áron eljuttatunk a kezdetektől egészen a professzionális szintig, hiszen búvármesterként akár munkát is vállalhatsz a világ egy  csodálatos trópusi részén.

Következő kezdő búvár tanfolyam: 2019 szeptember 09.
Következő kezdő búvár tanfolyam: 2019 szeptember 09.

 Kezd nálunk a búvárkodást! Oktató csapatunk megtanít a kezdetektől egészen a professzionális szintig mindenre, amire a búvárkodás során szükséged lehet. Mindössze úsznod kell tudni - nem profi módon - és az általános egészséges kondíciódnak kell rendben lennie, a többit bízd csak ránk ! Mi már harminc éve foglalkozunk ezzel a csodálatos rekreációs tevékenységgel és több,  mint 3500 hozzád hasonló érdeklődőt sikerült megtanítanunk az évek során búvárkodásra.  Foglalkozunk emellett professzionális és speciális búvárok képzésével is, de ez egy későbbi fejezet lesz. Várunk tehát következő kezdő búvár tanfolyamunkon, ahová mindösszesen egy jegyzet füzetet kell hoznod. Gyere, mert a szezon már elkezdődött ! Részletes leírást a " Tanfolyamok " menüben találsz. 

Egyiptom Marsa Shagra 2019
Egyiptom Marsa Shagra 2019

Az utolsó paradicsom! Ma már nagyon kevés olyan merülőhely található Egyiptomban, ahol ne találkoznánk búvárok ezreivel. Az utolsó gyöngyszemek egyike Marsa Shagra, ahol még mindig szinte érintetlen korallzátonyok várják az ide látogató búvárt. Az öbölben és körülötte  csodálatos zátonyok találhatóak, ahol számos különleges hal, delfin, rája, cápa, teknős, barrakuda, muréna, lágy és a kemény korallok minden fajtája kápráztatja el a búvár szemét. Ide járunk évente többször  immár 2000 óta. A hely lenyűgöző és még mindig távol fekszik a nagy túrista központoktól. Ha tehát gyönyörű természetre, igazi nyugalomra, páratlan nagy halas merülésekre és kevésbé látogatott merülő helyekre vágysz- nos akkor Te a mi emberünk vagy ! Keresd fel az búvárutak menüpontot és nézd meg mi mindent találsz ott Shagráról ! Ezután pedig foglald le helyed mielőbb, hogy megismerhesd  az utolsó egyiptomi paradicsomot ! ( Rengeteg fotó a galériában ! ) 

FELSZERELÉS  SZERVIZ korrekt áron, megbízható garanciával
FELSZERELÉS SZERVIZ korrekt áron, megbízható garanciával

Ne az utazás előtti napon jusson eszedbe a felszerelésed karbantartása ! Most hozd be reduktorodat, hogy megfelelő állapotban várja a következő búvárszezont ! Minden gyártó reduktorát és felszereléseit szervizeljük és javítjuk.  A reduktort évente kell szervizelni, de miért ? Egyrészt a benne található szűrő egy idő után telítődik és nem szűri meg a palackból a tüdőbe kerülő levegőt. Valljuk be : ki szeretné a kompresszor olajpáráját közvetlenül a tüdejébe szívni ? Másrészt az összenyomott állapotban lévő "O" gyűrűk egy idő után ellaposodnak, deformálódnak és - megfelelő kenés hiányában - meg is repedeznek. De a tengervízből kirakódott só is akadályozza a levegő szabad áthaladását a nyomáscsökkentőn. A reduktor tehát a víz alatt az életet jelenti, ezért rendkívül fontos a rendszeres időközi karbantartása. Lényeges továbbá, hogy kizárólag és csakis szakszervíz végezze el a munkát, mert a " sufni tuning " akár balesethez is vezethet. Ezért ne késlekedj , hozd be mihamarabb a felszerelésed, hogy biztonságosan indíthasd a búvár szezont ! 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.