Kezdő nyíltvízi búvártanfolyam

Kezdő nyíltvizi búvártanfolyam

Mit is jelent a kezdő búvártanfolyam?

Az Open Water Diver (OWD), vagyis a kezdő búvárminősítés teljes értékű alapszintű minősítés, amelyet a tanfolyam sikeres elvégzésével szerezhetsz meg. Ezt a képesítést a világ minden részén fogják tőled kérni, ha búvárkodni szeretnél! Merülőtárssal maximum 18 méter mélyre merülhetsz.

A kezdő búvártanfolyami minősítést gyakorlatilag bárki megszerezheti, aki jó egészségi- és megfelelő erőnléti állapotban van, otthonosan mozog a vízben, valamint betöltötte a 12. életévét. Ez a minősítés minden további tanfolyam alapját képezi.

Két nemzetközi iskolarendszerben dolgozunk: NAUI és PADI

 
 Tanfolyam kezdési időpontok:

E-learningben: 

A tanfolyam az elméleti képzéssel kezdődik,  amit BÁRMIKOR elkezdhetsz az e-learninben, ahol a saját tempódban haladhatsz.

A kezdő búvártanfolyam felépítése:

A kezdő búvártanfolyam során megtanulod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelés használatát, valamint búvár jártassági alapismereteket is. A búvártanfolyam három nagy részből áll:

1.Modul: Elméleti képzés ⇒  e-learning 

2.Modul: Védett vízi merülés ⇒ 2 foglalkozás uszodai gyakorlatokkal

3.Modul: Nyíltvízi merülés ⇒ 4 minősítő merülés, 2 nap alatt

Mennyibe kerül és mit tartalmaz a kezdő búvártanfolyam ?

1-2. Modul ára: 55 000 Ft

Az ár tartalmazza: elméleti tananyagot, konzultációt, 2 uszodai foglalkozást, búvármellény-, reduktor-, búvárruha-, palack-, ólom- és ólomöv használatát a tanfolyam ideje alatt, az elméleti és uszodai vizsgát.

Az ár nem tartalmazza: nemzetközi iskolarendszer díját ami 45.000 Ft

3. Modul ára: 35 000 Ft

Az elméleti és a védett vízi vizsga után a következő lépés a nyíltvízi merülések és a vizsga. Mindenki saját maga döntheti el, hogy hol szeretné letenni a nyíltvízi vizsgát, ugyanis két lehetősége is van:

MAGYARORSZÁGON (Dorog) illetve az általunk szervezett KÜLFÖLDI búvártúrákon.

Az ár tartalmazza: 4 nyíltvízi merülést a tanfolyam ideje alatt, búvármellény-, reduktor-, búvárruha-, palack-, ólom- és ólomöv használatát a tanfolyam ideje alatt, nyíltvízi vizsgát.

Az ár nem tartalmazza az egyéb belépőket.

Uszoda időpontok, oktatóink:

Az Open Water tanfolyam védett vízi modulja a budapesti Aquaworld uszodában kerül lebonyolításra.

Az időpontokat együtt beszéljük meg, mikor jó neked és az oktatóknak is.

 „Mélyen is magas minőség!” -tartja a mondásunk. Igyekszünk a búvárkodás minden területén prémium minőséget garantálni az ügyfeleink számára, éppen ezért a búváriskolánkban, a legképzettebb oktatók segítségével kiscsoportos oktatás zajlik, hogy mindenkire kellő figyelmet tudjunk fordítani.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

AJÁNDÉKOZD SZERETTEDNEK EZT AZ ÉLMÉNYT, VÁSÁROLJ AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Jelentkezés