Kik vagyunk mi?

Fedezd fel velünk a búvárkodást!

A Divex Búvárbolt és Búvárközpont egy családi vállalkozás, mely az Aqua Lung prémium minőségű búvárfelszereléseinek magyarországi kizárólagos forgalmazója.

„Mélyen is magas minőség!” -tartja a mondásunk.
Igyekszünk a búvárkodás minden területén prémium minőséget garantálni az ügyfeleink számára, legyen szó a búvárfelszerelésekről, az oktatásról és a búvártúrákról is!

Sok évnyi tapasztalattal, mind az oktatás, utazás és forgalmazás terén állunk a rendelkezésetekre! Fizikai boltunkban, nyitvatartási időben várunk mindenkit sok szeretettel, aki érdeklődik a búvárkodás iránt! DE telefonon és e-mailben is válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésre!

0 +
Év tapasztalat
0 +
Nálunk végzett búvár
0 +
Sikeres búvártúra

Miért minket válassz?

A bolygónk felszínének több, mint 70%-át víz borítja, így mára nem csoda, hogy a búvárkodás a világ számos pontján teljesen természetessé és mindennapi tevékenységévé vált.

Célunk az, hogy veled is megismertessük és megszerettessük mindazt, amit a búvárkodás jelent. Nem csak egy új Világba csöppensz, de megtanulsz súlytalanul lebegni, a természet részévé válni és megtapasztalod mindazt a szépséget, amit a víz alatti Világ ad neked.

Megbízhatóság

Kaland

Élmények

Halász Károly

Alapító

Szia, Karcsi vagyok, vagy ahogy a barátaim hívnak Karlo, a Divex alapítója. Több mint, 30 éve foglalkozom búvárkodással, professzionális búvárfelszerelések forgalmazásával és búvárutak szervezésével. A cápák szerelmese vagyok, gyere velünk merülni és meglátod miért.

Molnár Csilla

Üzletvezető

Szia, Csilla vagyok, a Divex szíve és lelke. Oktatás? Felszerelések? Búvárutak? Bármilyen kérdésed van, állok rendelkezésedre.

Tel: +36 1 368 0098 Email: [email protected]

Halász Viktória

Boltvezető

Szia, Viki vagyok, több mint 5 éve a Divex csapatának tagja. A feladataim közé tartoznak a hivatalos offline és online kommunikáció, de bármilyen kérdésed van szívesen segítek.

Tel: +36 1 368 0098 Email: [email protected]

Csécsi Soma

Vezető oktató

Szia, Soma vagyok, több mint, 20 éve a Divex csapatának búvároktatásáért és technikai búvárkodásért felelős vezetője. Ha a legmagasabb szintre szeretnéd emelni a búvártudásodat, én vagyok a Te embered!

Petrányi Réka

Búvároktató

Szia, Réka vagyok, én fogom megtanítani neked a búvárkodás alapjait, és első búvárutadra is velem jöhetsz. Várlak a csapatba, legyél Te is búvár!

Linter Ákos

Búvároktató

Szia, Ákos vagyok NAUI búvároktató. Réka, Soma és Karlo kollégámmal együtt én is a minőségi oktatásban hiszek, éppen ezért segtíenek neked abban, hogy a búvárkodás ne csak életed egyik legjobb élménye legyen, de hosszútávon igen alapos és hasznos tudásra is szert tegyél.

Csapattagok

Varga Virág

Szia Virág vagyok, én segítek megtalálni számodra a legmegfelelőbb búvárfelszerelést az üzletben.

Mucsi Dávid

Szia Dávid vagyok, én segítek megtalálni a számodra legmegfelelőbb búvárfelszerelést az üzletben.