Búvároktató tanfolyam

Búvároktató tanfolyam

Búvároktató tanfolyam

A Búvár oktató tanfolyam elvégzése után részt vehetsz oktatói vizsgákon , önállóan végezheted az oktatást, minősíthetsz hallgatókat képzett búvárrá.

A Búvároktató tanfolyam teljes ára:    299.000.- forint plusz oktatói tananyag csomag, plusz éves regisztrációs díj

Elméleti oktatás

Az elméleti képzés a Divemaster tanfolyamon megszerzett tudásra épül. Megtanulod, hogy a megszerzett tudást hogyan kell továbbadni, úgy, hogy azt az is megértse, aki még nem búvár. Elsajátíthatod, hogy egy oktatónak milyen szinten kell előadnia, az előadások során milyen technikai eszközöket, oktatási anyagokat kell használni, mik az etikai szabályok, standardok és követelmények. Önálló előadásokat fogsz tartani, ahol tanulók előtt kell beszélned. Megismered és megtanulod, hogy hogyan kell a kezdőtől a haladó tanfolyamon keresztül mentőbúvárrá képezni a hallgatókat, hogy utána kedvük legyen akár hivatásos búvárrá válni.

Az uszodai foglakozások alkalmával már úgy veszel részt az oktatásban, mint a Te  oktatód. Megtanulod hogy oktatóként, hogy kell tevékenykedned, a felszínen és a víz alatt, miként kell megszervezni a foglakozásokat, és mire kell figyelned, hogy akár a  a vészhelyzetekben is megfelelően reagálhass. Megtanulod önállóan megtartani az uszodai foglakozás előtt és után tartandó értékelések módját, szerepét és fontosságát.
 

A tanfolyamon részt fogsz venni nyíltvízi képzésen is, ahol nyíltvízi körülmények között kell megtanulnod az oktatás módját és menetét. Megtanulod, hogy önállóan kell értékelned a készségeket, neked kell tudnod értékelni a tanulókat a nyíltvízi foglakozáson, mint végzett búvárokat.
A nyíltvízi foglakozások alkalmával megtanulod és begyakorlod a szükséges mentési fogásokat, gyakorlod a különböző mentési szituációkat.
Megtanulod mozgatni a tanulókat, hogy időben elkészüljenek a feladatokkal, valamint megismered a tanfolyami képzésedhez szükséges infrastrukturális előírásokat valamint azt, hogy mi kell majd tenned a sikeres nyíltvízi foglakozás lebonyolításához.

A tanfolyamon való részvételi feltételek

Minimum 18 éves életkor

Divemaster minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más búvár szervezet által kiállított búvárkártya. Orvosi alkalmasság igazolása

Elsősegély nyújtó tanfolyamon kellett részt venned az utóbbi 2 évben, ennek az igazolása szükséges a minősítő kártyáddal. Ha nem rendelkezel érvényes minősítéssel, akkor a el kell végezned az EFR tanfolyamot is.

Legalább hat hónapja minősített búvárnak kell lenned és rendelkezned kell legalább 60 db igazolt és naplózott merüléssel.

A tanfolyam ára magában foglalja az elméleti képzés és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi képzést , a tanfolyam idejére az oktatáshoz szükséges felszerelést, de az egyéni búvárfelszerelést nem.
Nem tartalmazza az oktatói tankönyv csomag árát és az uszodai, valamint a nyíltvízi képzések alkalmával a belépőket. A nemzetközi minősítő vizsga költségét, a kártya díját, valamint a tagsággal járó éves tagdíjat.

Az Open Water Scuba Instruktor tanfolyam hivatásos búvár oktatói szint, ezért a tanfolyamokat külön időponttal írjuk ki. A tanfolyamra bármikor tudsz jelentkezni, ha elszántad magad és a hivatásos búvárok közé akarsz tartozni. Jelentkezésedkor személyesen megbeszéljük a részleteket, és egyeztetünk mindent.

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.