Hivatásos búvár csomag

Hivatásos búvár csomag

Hivatásos búvár csomag

Ebben a csomagban egy speciális áron eljuttatunk a kezdetektől egészen a professzionális szintig, hiszen búvármesterként akár munkát is vállalhatsz a világ egy  csodálatos trópusi részén.

Hivatásos csomag

Sokan nem szeretik ma a munkájukat, csak a megélhetés miatt csinálják az egészet. Azonban egy munkát jól elvégezni akkor tudsz csak igazán, ha azt szereted csinálni. A búvárkodás nemcsak hobbi, de munka is lehet egyben . Gyönyörű trópusi környezetben dolgozhatsz, igazán lenyűgöző természetben. Bejárhatod a világ nagy részét, megismerkedsz csodálatos emberekkel és megtanítod őket búvárkodni: mindezt teszed úgy, hogy közben pénzt is keresel; nem is rosszul. Önállóan oszthatod be az idődet és ha szereted a természetet, akkor csodálatos életed lesz. Indulj hát neki, pokolba az unalmas munkákkal, gyere és mi új szakmát adunk a kezedbe, mellyel mindez valósággá válik. Ma egy bármilyen kommersz szakmához tartozó OKJ-s képzés általában két évig tart és közel egy millió forintba, - vagy többe -kerül. Mi ennek az összegnek a feléért , 6-8- hónap alatt megtanítunk Téged a kezdetektől búvármesteri szintig búvárkodni- amivel ezután munkát tudsz vállalni külföldi búvárbázisokon . Kísérhetsz búvárokat, részt vehetsz az oktatásukban - egyes tanfolyamokat magad is oktathatsz, önmagad szervezhetsz búvártúrákat és búvárvezetőként is dolgozhatsz akár egy szállodában, bázison, vagy szafari hajón is.

Mit tartalmaz a csomag ?

A hivatásos csomag tartalmazza:

1.  Kezdő ( Open water diver ) tanfolyam teljes költségét felszereléssel, vizsgákkal együtt

2.  Haladó ( Advanced diver ) tanfolyam teljes költségét vizsgával együtt                    

3  Első segély nyújtó és újra élesztő tanfolyam költségét vizsgával.

4.  Mentőbúvár tanfolyam vizsgával, felszereléssel 

5..  Búvármester tanfolyam vizsgával , felszereléssel

 

Mennyibe kerül mindez és hogyan fizethetem ?

A hivatásos csomag költsége : 360.000.- forint, amit fizethetsz egy összegben, de akár hat havi részletben is, azaz havonta mindössze 60.000.- forintot kell befizetned. 

Mikor kezdhetem a tanfolyamokat ?

A tanfolyamokat előzetes időpont egyeztetés után bármikor elkezdheted , mi igyekszünk a szabadidődhöz maximálisan alkalmazkodni.  

Milyen költségeket nem tartalmaz a csomag ? 

A csomag nem tartalmaz : alap búvárfelszerelés biztosítását ( maszk, légzőcső uszony ) , kártya regisztrációs díjakat - tanfolyamonként 55 euro - , az esetleges külföldi helyszínekkel és utazással kapcsolatos költségeket .  

 

 

 

 

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.