Próbamerülés

Próbamerülés

Próbamerülés

 Gyere és próbáld ki a búvárkodást velünk !

Jöhetsz uszodába, vagy egy szép, tiszta vízű tóba ! Lehetőséged van kipróbálni a búvárkodást, mielőtt eldöntenéd, hogy akarsz e tanfolyamra jönni. Megtapasztalhatod, hogy milyen súlytalannak lenni, milyen lélegezni a vízben, milyen csodálatos érzés része lenni a természetnek és nem kívülről szemlélni azt. A próbamerülés célja, hogy biztonságban és jól érezd magad - betekintést nyerve - egy - számodra - új és izgalmas világba, vagyis hogy egy igazi élmény legyen.

Amennyiben a próbamerülés után úgy döntesz, hogy alaptanfolyamodat nálunk végzed el, úgy a próbamerülés költségét tanfolyamod árából egyszerűen levonjuk ! 

Miről szól a próba merülés ?

Próbamerülésed  egy rövid elméleti beszélgetéssel kezdődik, aminek keretében  megismerkedsz a felszerelésekkel, ( pl. hogyan használd és rakd össze azokat, illetve mit kell tenned, hogy súlytalanul lebeghess a víz alatt ) majd ezután irány a víz. Biztonságod számunkra elengedhetetlen,  ezért az oktatóval egyesével merültök le, aki fokozatosan vezet be a búvárkodás csodálatos világába. Folyamatos felügyelet mellett haladsz egyre könnyebben: persze az a cél, hogy jól érezd magad, vagyis hogy ez egy igazi, maradandó élmény legyen számodra. Ez nem egy búvártanfolyam, de a  célunk az, hogy betekintést nyerj a búvárkodásba, ezáltal megszeresd a víz alatti világot.

Helyszínek és árak : 

Medencés próbamerülésnél az Aquaworld uszodan , ahol  a próbamerülés ára teljes felszereléssel, töltött palackkal egy oktatóval: 12.000.- Ft

Nyíltvizi próbamerülés:  Dorog Palatinus tó Búvárbázis: itt lehetőséged nyílik a merülés után akár strandon, vagy a búvárbázison maradni.

Az ár nyíltvizi próbamerülésnél : 14900.- Ft

A próbamerülés nem tartalmazza az uszodai vagy a dorogi bázis belépő díjait.

Tengeri helyszínek: bármely általunk szervezett búvárúton, - akár az Adrián, akár Egyiptomban - lehetőséged van a próbamerülést elvégezni. Ára : 50.- Euro

Tanfolyami beiratkozás esetés minden próbamerülés árát levonjuk a tanfolyam árából

Időpontot telefonos egyeztetéssel tudsz kérni ! 

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.