Mentőbúvári tanfolyam

Mentőbúvári tanfolyam

Mentőbúvári tanfolyam

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM IDŐPONTJA: 2019 November 28  17:00

HELYSZÍN: Divex Búvárbolt és Szakáruház

Miről szól a tanfolyam?

A tanfolyam elméleti részében megismerkedsz a stressz kezelésével, vészhelyzetek megelőzésével, önmentési, társmentési elvekkel, valamint a nyílt vízi gyakorlás során alkalmad lesz kipróbálni az összes szimulált vészhelyzetet, és a helyes reagálási módokat. Ilyen fokozattal rendelkező búvár a nyílt vízben minden problémával meg tud birkózni, és egy esetleges baleset utókezelésében is hatékonyan tud közreműködni.

A  Rescue Diver (mentőbúvár) tanfolyam a balesetek megelőzéséről és kezeléséről szól. Felkészít arra, hogy saját magad és merülőtársad biztonságán túl a búvárkodást mások számára is biztonságosabbá tehesd. Megtanít arra, hogyan lehet megelőzni a lehetséges búvárbaleseteket, felismerni azokat és mit kell tenni, ha mégis bekövetkeznek. Bár a tanfolyam maga komoly, igen élvezetes mód arra, hogy építsd önbizalmadat…

A PADI Rescue Diver tanfolyam kényelmes, akár otthon tanulható tananyagaival, szituációs mentési gyakorlataival tanít meg a vészhelyzetek kezelésének és megelőzésének fontosságára. Az elméleti tananyag jelentős részét önállóan (pl. otthon), a PADI Rescue Diver kézikönyv segítségével sajátíthatod el. A kézikönyvben megismered az alapelveket és a búvárbalesetek megelőzéséhez szükséges információkat. Az önmentés, búvárstressz, búvár elsosegély, vészhelyzetek kezelése, felszereléssel kapcsolatos problémák felismerésére és megoldására készít fel, jelentkezzen a probléma a felszínen, akár a víz alatt.

A tanfolyami óraszám 25 óra, és 2 alkalom nyíltvizi foglalkozás

Az öt nyíltvízi foglalkozás során tanulni fogsz a következőkről:

 • Az önmentésről és a búvár stresszről
 • A búvár elsősegélyről A vészhelyzetek kezelésről és a felszerelésekről
 • Az úszva és a nem úszva történő segítségnyújtásról
 • A pánikba esett búvár reakciójáról
 • A víz alatt felmerülő problémákról
 • Az elveszett búvár felkutatásával kapcsolatos eljárásokról
 • Az öntudatlan búvár felszínre hozataláról
 • A vízben történő mesterséges lélegeztetésről
 • A vízből való kijövetelről
 • A nyomással kapcsolatos balesetek elsősegély-nyújtási eljárásairól
 • Búvár balesetek forgatókönyveiről

A mentőbúvári tanfolyamot igény esetén Búvárközpontunkban előre egyeztett időpontban kis létszámú csoportokban indítjuk!

A PADI mentőbúvári tanfolyam ára: 79.900,- Ft, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati oktatásokat és vizsgákat illetve a tankönyvet az oktatás alatt a komplett búvárfelszerelést. A kártyaregisztráció díja 55 EUR.

A tanfolyam előfeltétele: Haladó búvárvizsga és 30 merülés 

A mentőbúvári tanfolyamhoz kötelező az EFR azaz az elsősegély nyújtó tanfolyam elvégzése, melyet búvárközpontuknál 25.000,--ért tudod elvégezni.

 

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.