Nitrox Enriched Air diver tanfolyam

Nitrox Enriched Air diver tanfolyam

Nitrox Enriched Air diver tanfolyam

Enriched Air Specialist Diver búvártanfolyam

Miért válaszd a PADI Enriched Air Diver búvártanfolyamot? 

Ha inkább dúsított levegővel szeretsz búvárkodni, mint közönséges levegővel, kiterjesztheted dekompresszió nélküli határértékedet. Ez több víz alatt töltött időt jelent. Például, ha levegővel merülsz 15 m mélységbe, dekompresszió nélküli határértéked 80 perc. Ha azonban EANx36-tal merülsz, az 220 perc dekompresszió nélküli időt jelent - ez 140 perc többletidő!
Amikor egy búvártúrán naponta többször is merülsz, akkor jelentősen csökkenti a nitrogén felhalmozódását a szervezetedben a Nitrox, azaz a dúsított levegő használata. Ezáltal még a napi harmadik vagy negyedik merülésénél is hosszabb fenékidővel számolhatsz. És a nap végére nem is érzed majd magdat annyira fáradtnak, mint a hagyományos, sürített levegős merülések után.

Mit kell tenned a kezdéshez?

Rendelkezned kell PADI Open Water Diver búvárminősítéssel (vagy más szervezet által kiadott minősítő bizonyítvánnyal)
Minimális életkor: 15 év

Mit fogsz csinálni?

A PADI Enriched Air Diver Specialty tanfolyam során elsajátítod a dúsított levegős búvárkodással kapcsolatos elméleti és gyakorlati tudnivalókat, amelyeket egy búvártúrán a gyakorlatban is alkalmazhatsz.

Részvételi díj: 39.000 forint + 55 EURÓ kártyadíj

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.