Próbamerülés

Próbamerülés

Próbamerülés

Gyere és próbáld ki a búvárkodást velünk !

Megtapasztalhatod, hogy milyen súlytalannak lenni, milyen lélegezni a vízben, milyen csodálatos érzés része lenni a természetnek, és nem kívülről szemlélni azt.

A próbamerülés célja, hogy biztonságosan jól érezve magad, betekintést nyerhetsz - egy - számodra - új és izgalmas világba, amely felejthetetlen élményekkel gazdagít téged.

 

 

Miről szól a próba merülés ?

Próbamerülésed egy rövid elméleti beszélgetéssel kezdődik, aminek keretében megismerkedsz a felszerelésekkel és a búvárkodás alapjaival.

Biztonságod számunkra elengedhetetlen, ezért az oktatóval egyesével merültök le, aki fokozatosan vezet be a búvárkodás csodálatos világába.

Helyszínek és árak : 

Medencés próbamerülés az Aquaworldben és más egyéb uszodában, teljes felszereléssel, töltött palackkal egy oktatóval: 15.000.- Ft

Nyíltvizi próbamerülés:  Dorog Palatinus tó Búvárbázis: itt lehetőséged nyílik a merülés után akár strandon, vagy a búvárbázison maradni.

Az ár nyíltvizi próbamerülésnél: 15.000.- Ft

A próbamerülés nem tartalmazza az uszodai vagy a dorogi bázis belépő díjait.

Tengeri helyszínek: bármely általunk szervezett búvárúton, - akár az Adrián, akár Egyiptomban - lehetőséged van a próbamerülést elvégezni. Ára : 50.- Euro

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.