PSAI Full Cave Diver (teljes értékű barlangi búvár) tanfolyam

PSAI Full Cave Diver (teljes értékű barlangi búvár) tanfolyam

PSAI Full Cave Diver (teljes értékű barlangi búvár) tanfolyam

Ez a tanfolyam magában foglalja a különböző barlangi környezetekben való merülést, legyen az édesvízi, vagy tengeri környezetben.

A PSAI Full Cave Diver tanfolyamát azoknak tervezték, akik rendelkeznek már bevezető barlangi képzettséggel és olyan barlangi környezetben szeretnének merülni, amelyekhez a korábbi végzettségük már nem elegendő. Ez a tanfolyam magában foglalja a különböző barlangi környezetekben való merülést, legyen az édesvízi, vagy tengeri környezetben. Ennek a képzésnek a keretében a búvár átlépi a bevezető, vagy egyes fokozatú barlangi képzés zárt téri határait. A tanfolyamon a búvárok nem merülhetnek mélyebbre, mint amilyen mélységi határra a képzettségük szól, de a maximális mélységi határ a tanfolyamon a 40 méter (130 feet).

A látótávolságnak legalább 6 méternek kell lennie. A gáztervezésnél minimumként az 1/3-ad szabályt kell alkalmazni.

 

Előfeltételek:

 

  • betöltött 18. életéve,
  • a tanulónak rendelkeznie kell, nemzetközileg elismert oktatási szervezetnél megszerzett bevezető (Intro to Cave Diver), vagy egyes fokozatú barlangi képzettséggel Cave Diver 1.)
  • a jelentkezőnek a tanfolyam megkezdése előtt 50 naplózott merüléssel kell rendelkeznie

Jelentkezés

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.