Búvároktató tanfolyam

Búvároktató tanfolyam

 

Legyen a tenger a Te irodád is! Szeretnél nap mint nap merülni? Különböző új emberekkel megismerkedni? Új kihívásokkal néznél szembe? Akkor ez a tanfolyam neked szól! A búvároktatás egy olyan hivatás a tengerek szerelmeseinek, mellyel a hobbid válik a munkáddá!

A Búvár oktató tanfolyam elvégzése után részt vehetsz oktatói vizsgákon, önállóan végezheted az oktatást, minősíthetsz tanulókat képzett búvárrá.

Az oktatói tanfolyam NAUI rendszerben történik, Csécsi Soma vezetőoktatóval.

Elméleti oktatás:

Az elméleti képzés a Divemaster tanfolyamon megszerzett tudásra épül. Megtanulod, hogy a megszerzett tudást hogyan kell továbbadni, úgy, hogy azt az is megértse, aki még nem búvár. Elsajátíthatod, hogy egy oktatónak milyen szinten kell előadnia, az előadások során milyen technikai eszközöket, oktatási anyagokat kell használni, mik az etikai szabályok, standardok és követelmények. Önálló előadásokat fogsz tartani, ahol tanulók előtt kell beszélned. Megismered és megtanulod, hogy hogyan kell a kezdőtől a haladó tanfolyamon keresztül mentőbúvárrá képezni a hallgatókat, hogy utána kedvük legyen akár hivatásos búvárrá válni.

Megtanulod hogy oktatóként, hogy kell tevékenykedned, a felszínen és a víz alatt, miként kell megszervezni a foglakozásokat, és mire kell figyelned, hogy akár a  a vészhelyzetekben is megfelelően reagálhass. Megtanulod önállóan megtartani az uszodai foglakozás előtt és után tartandó értékelések módját, szerepét és fontosságát.

A tanfolyamon való részvételi feltételek:

Minimum 18 éves életkor

Divemaster minősítés, vagy ezzel egyenértékű, más búvár szervezet által kiállított búvárkártya. Orvosi alkalmasság igazolása

Elsősegély nyújtó tanfolyamon kellett részt venned az utóbbi 2 évben, ennek az igazolása szükséges a minősítő kártyáddal. Ha nem rendelkezel érvényes minősítéssel, akkor a el kell végezned az EFR tanfolyamot is.

Legalább hat hónapja minősített búvárnak kell lenned és rendelkezned kell legalább 60 db igazolt és naplózott merüléssel.

A tanfolyam ára: 2000 euro mely, magában foglalja az elméleti képzés és a gyakorlati képzés árát, a nyíltvízi képzést , a tanfolyam idejére az oktatáshoz szükséges felszerelést, de az egyéni búvárfelszerelést nem.
(Nem tartalmazza az e-learning csomag árát és az uszodai, valamint a nyíltvízi képzések alkalmával a belépőket, valamint a tagsággal járó éves tagdíjat.)

Az Open Water Scuba Instruktor tanfolyam hivatásos búvár oktatói szint, ezért a tanfolyamokat külön időponttal írjuk ki. A tanfolyamra bármikor tudsz jelentkezni, ha elszántad magad és a hivatásos búvárok közé akarsz tartozni. Jelentkezésedkor személyesen megbeszéljük a részleteket, és egyeztetünk mindent! 

Jelentkezés