Fedezd fel velünk a búvárkodást !

Fedezd fel velünk a búvárkodást !

1

Fő tevékenységeink

 • Nemzetközi vizsgát nyújtó búvártanfolyamok PADI, NAUI, PSAI, SSI, UEF  és más rendszerekben. 
 • AQUALUNG búvárfelszerelések forgalmazása és egyben a felszereléssekkel kapcsolatos egyéni igényekhez igazodó ingyenes szaktanácsadás
 • Garanciális és garancián túli szervizelés
 • Búvárfelszerelések kölcsönzése
 • Palacktöltés
 • Búvár klubunknál lehetőséget kínálunk klub kirándulások formájában búvárutakon való részvételre illetve klubnapokon filmvetítés és úti élménybeszámolók meghallgatására.

Cégünk 2006-ban átvette a világhírű AQUALUNG cégcsoport búvárfelszerelést gyártó magyarországi képviseletét, azóta Divex Búvár Szakáruház néven e kiemelkedő gyártó termékeinek kis - és nagykereskedelmével is foglalkozunk. Több mint 200 négyzetméteres üzletünkben Budapesten hatalmas árukészlettel, versenyképes árakkal és segítőkész kollégákkal várjuk a búvárkodni vágyókat. Oktató termünkben a modern technikai felszerelések képzésed gyors és kényelemes előrehaladását segítik elő.

Az oktatásról

Miért minket válassz ?

A búvárkodás alapjai későbbi életed során meghatározó lesz majd. Hogy hol és hogyan kezded : egyáltalán nem mindegy, hiszen itt valóban az életedről, a biztonságodról van szó. Ezért amikor eldöntöd, hogy hová , kihez mész tanulni, akkor minden lehetséges faktort vegyél figyelembe a választásnál és ne az motiválja a döntést, hogy az egyik, vagy másik hely néhány ezer forinttal olcsóbb ! Az olcsó húsnak amúgy is híg a leve, egy modern – projektorral felszerelt – oktató helyiség , akárcsak egy korrekt uszoda bérlés több, különböző mélységű medencével – beleértve egy jól karban tartott – és nem kőkorszaki – búvárfelszerelést : mind- mind pénzbe kerül.  Egy jó oktató pedig hosszú évek tapasztalatával és tudásával van felvértezve, amit igyekszik neked is professzionális módon átadni. A bizalom- oktató és oktatott között- lényeges jelentőségű, hiszen a vízben mindenki függ a másiktól.  Lássuk tehát, mik a mi előnyeink:

 

 1. Cégünk - a Moby-Dick Búvárközpont - az egyik legrégebben működő búváriskola Magyarországon – 1995 óta több, mint 3600 minősítést adtunk ki. Ezek a búvárok pedig ma is biztonságosan és örömmel merülnek.
 2. Oktató helyiségünk a legmodernebb technikával van felszerelve, egyszerre akár 20 fő is kényelmesen elfér. Kávé, tea , üdítő pedig a  bár-sarokban ingyen áll rendelkezésedre.
 3. Oktatóink jelenleg az ország legképzettebb búvároktatói, hiszen nemcsak hobbibúvár rendszereket, de technikai és speciális búvárkodást is oktatunk. Emellett rendszeresen képzünk búvároktatókat is.   
 4. Tapasztalatunk szerteágazó: dolgozunk barlangokban, egyéb zárt terekben, biztosítunk rendezvényeket víz alatt, együtt dolgozunk fegyveres szervezetekkel, 28 éve viszünk búvárokat a világ legszebb merülő helyeire, részt veszünk filmes produkciókban , forgatunk természet filmeket, forgalmazunk és szervizelünk búvár felszereléseket és magunk is több évtizede fanatikus és főállású búvárok vagyunk sok ezer merüléssel és tapasztalattal a hátunk mögött.
 5. Összesen 6 nemzetközi oktatási rendszerben tudunk búvárokat képezni, mint: PADI, NAUI, SSI, PSAI, WASE UEF.  

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.