FEDEZD FEL VELÜNK A BÚVÁRKODÁST!

FEDEZD FEL VELÜNK A BÚVÁRKODÁST!

 

Fő tevékenységeink

Cégünk 2006-ban átvette a világhírű AQUALUNG cégcsoport búvárfelszerelést gyártó magyarországi képviseletét, azóta Divex Búvárbolt néven-e kiemelkedő gyártó termékeinek kis - és nagykereskedelmével is foglalkozunk.

Több mint 200 négyzetméteres üzletünkben Budapesten hatalmas árukészlettel, versenyképes árakkal és segítőkész kollégákkal várjuk a búvárkodni vágyókat. Oktató termünkben a modern technikai felszerelések képzésed gyors és kényelemes előrehaladását segítik elő.

https://divex.hu/

Az oktatásról

Miért minket válassz ?

Cégünk az egyik legrégebben működő búváriskola Magyarországon – 1995 óta több, mint 4000 minősítést adtunk ki. Ezek a búvárok pedig ma is biztonságosan és örömmel merülnek.

  1. Oktató helyiségünk a legmodernebb technikával van felszerelve, egyszerre akár 20 fő is kényelmesen elfér. Kávé, tea , üdítő pedig a  bár-sarokban ingyen áll rendelkezésedre.
  2. Oktatóink jelenleg az ország legképzettebb búvároktatói, hiszen nemcsak hobbibúvár rendszereket, de technikai és speciális búvárkodást is oktatunk. Emellett rendszeresen képzünk búvároktatókat is.   
  3. Tapasztalatunk szerteágazó: dolgozunk barlangokban, egyéb zárt terekben, biztosítunk rendezvényeket víz alatt, együtt dolgozunk fegyveres szervezetekkel, 30 éve viszünk búvárokat a világ legszebb merülő helyeire, részt veszünk filmes produkciókban , forgatunk természet filmeket, forgalmazunk és szervizelünk búvár felszereléseket és magunk is több évtizede fanatikus és főállású búvárok vagyunk sok ezer merüléssel és tapasztalattal a hátunk mögött.
  4. Összesen 3 nemzetközi oktatási rendszerben tudunk búvárokat képezni, mint: PADI, NAUI, SSI

 

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.