Fedezd fel velünk a búvárkodást !

Fedezd fel velünk a búvárkodást !

1

Fő tevékenységeink

 • Nemzetközi vizsgát nyújtó búvártanfolyamok PADI, NAUI, PSAI  és más rendszerekben. 
 • AQUALUNG búvárfelszerelések forgalmazása és egyben a felszereléssekkel kapcsolatos egyéni igényekhez igazodó ingyenes szaktanácsadás
 • Garanciális és garancián túli szervizelés
 • Búvárfelszerelések kölcsönzése
 • Palacktöltés
 • Búvár klubunknál lehetőséget kínálunk klub kirándulások formájában búvárutakon való részvételre

Cégünk 2006-ban átvette a világhírű AQUALUNG cégcsoport búvárfelszerelést gyártó magyarországi képviseletét, azóta Divex Búvár Szakáruház néven e kiemelkedő gyártó termékeinek kis - és nagykereskedelmével is foglalkozunk. Több mint 200 négyzetméteres üzletünkben Budapesten hatalmas árukészlettel, versenyképes árakkal és segítőkész kollégákkal várjuk a búvárkodni vágyókat. Oktató termünkben a modern technikai felszerelések képzésed gyors és kényelemes előrehaladását segítik elő.

https://divex.hu/

Az oktatásról

Miért minket válassz ?

A búvárkodás alapjai későbbi életed során meghatározó lesz majd. Hogy hol és hogyan kezded : egyáltalán nem mindegy, hiszen itt valóban az életedről, a biztonságodról van szó. Ezért amikor eldöntöd, hogy hová , kihez mész tanulni, akkor minden lehetséges faktort vegyél figyelembe a választásnál és ne az motiválja a döntést, hogy az egyik, vagy másik hely néhány ezer forinttal olcsóbb ! Az olcsó húsnak amúgy is híg a leve, egy modern – projektorral felszerelt – oktató helyiség , akárcsak egy korrekt uszoda bérlés több, különböző mélységű medencével – beleértve egy jól karban tartott – és nem kőkorszaki – búvárfelszerelést : mind- mind pénzbe kerül.  Egy jó oktató pedig hosszú évek tapasztalatával és tudásával van felvértezve, amit igyekszik neked is professzionális módon átadni. A bizalom- oktató és oktatott között- lényeges jelentőségű, hiszen a vízben mindenki függ a másiktól.  Lássuk tehát, mik a mi előnyeink:

 

 1. Cégünk - a Moby-Dick Búvárközpont - az egyik legrégebben működő búváriskola Magyarországon – 1995 óta több, mint 3600 minősítést adtunk ki. Ezek a búvárok pedig ma is biztonságosan és örömmel merülnek.
 2. Oktató helyiségünk a legmodernebb technikával van felszerelve, egyszerre akár 20 fő is kényelmesen elfér. Kávé, tea , üdítő pedig a  bár-sarokban ingyen áll rendelkezésedre.
 3. Oktatóink jelenleg az ország legképzettebb búvároktatói, hiszen nemcsak hobbibúvár rendszereket, de technikai és speciális búvárkodást is oktatunk. Emellett rendszeresen képzünk búvároktatókat is.   
 4. Tapasztalatunk szerteágazó: dolgozunk barlangokban, egyéb zárt terekben, biztosítunk rendezvényeket víz alatt, együtt dolgozunk fegyveres szervezetekkel, 30 éve viszünk búvárokat a világ legszebb merülő helyeire, részt veszünk filmes produkciókban , forgatunk természet filmeket, forgalmazunk és szervizelünk búvár felszereléseket és magunk is több évtizede fanatikus és főállású búvárok vagyunk sok ezer merüléssel és tapasztalattal a hátunk mögött.
 5. Összesen 4 nemzetközi oktatási rendszerben tudunk búvárokat képezni, mint: PADI, NAUI, SSI, PSAI

 

Csapatunk tagjai - akikhez mindig bizalommal fordulhatsz:

1.    Halász Károly ( Karlo ) -  a Főnök :D 

Képesítés  : PADI Master Scuba Diver Trainer 

1979 óta búvárkodom. 1995 óta vagyok búvároktató, kiadott minősítéseim száma Soma kollégával meghaladja a 3000-et.  Mivel mindenes vagyok a cégnél, ezért ma már oktatásra kevesebb időm jut, de azért erre is próbálok ügyelni. A túrák nagy részét én vezénylem le, hobbim a nagytestű cápák viselkedés kutatása, környezetünk védelme és az óceanográfia. Emellett motorozom is, de elsősorban fanatikus búvárnak tartom magam. Oktatásban szigorú és következetes vagyok, de próbálok sokat poénkodni is. Hosszú távon gondolkodom, próbálok visszatérő és igazán jó búvárokat képezni Soma kollégával együtt.  

 

2.  Halászné Molnár Csilla ( Csillu ) - anya :D

 Közgazdász és mentőbúvár vagyok.

Minden marketing és papírmunka nálam fut össze... árut rendelek, raktárkészletet kezelek, könyvelek, kapcsolatot tartok a partnerekkel, szervezem a búvárutakat és mindenkinek a programját egyben.  Búvárutak "anyukája" vagyok, szívesen merülök bárkivel, türelmem szinte végtelen.

 

 

3. Csécsi Soma ( Soma Koma ) Vezető oktató 

Minősítések :  NAUI Course Director, Technical & Cave Instructor Examiner PSAI Trimix Instructor Trainer, Full Cave Instructor  SSI Assistant Instructor Trainer, XR Instructor

Búvárkodással 1995-óta foglalkozom és 1999 októberében lettem búvároktató. Később oktató képző, valamint oktató minősítő fokozatokat és kinevezéseket szereztem mind rekreációs, mind technikai szinteken, több nemzetközi oktatási rendszerben is. A hazai jogszabályoknak megfelelve sportoktatói minősítéssel is rendelkezem.

Oktatói pályafutásom alatt a kezdő szinttől az oktató képző szintig, illetve a technikai búvár szinttől a kevertgázos oktatói szintig egyaránt oktattam és minősítettem búvárokat, illetve oktatókat.

Oktatási filozófiám, hogy a képzés nem pótolja a tapasztalatot és a tapasztalat sem elég önmagában, megfelelő képzés nélkül. Ennek megfelelően az oktatások mellett, szívesen merülök barátaimmal, technikai csapatommal saját kedvemre, folyamatos továbbképzéseken veszek részt.

Érdeklődési területem a kevertgázos és zárt téri merülések.

 

 

 

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.