Kezdő nyíltvízi búvártanfolyam

Kezdő nyíltvizi búvártanfolyam

Mit is jelent a kezdő búvártanfolyam?

Az Open Water Diver, vagyis a kezdő búvárminősítés teljes értékű alapszintű minősítés, amelyet a tanfolyam sikeres elvégzésével szerezhetsz meg. Ezt a képesítést a világ minden részén fogják tőled kérni, ha búvárkodni szeretnél! Merülőtárssal maximum 18 méter mélyre merülhetsz.

A kezdő búvártanfolyami (Open Water Diver – OWD) minősítést gyakorlatilag bárki megszerezheti, aki jó egészségi- és megfelelő erőnléti állapotban van, otthonosan mozog a vízben, valamint betöltötte a 12. életévét. Ez a minősítés minden további tanfolyam alapját képezi.

Két nemzetközi iskolarendszerben dolgozunk: NAUI és PADI

Tanfolyam kezdési időpontok:

A tanfolyam az elméleti képzéssel kezdődik,  amit BÁRMIKOR elkezdhetsz az e-learninben, ahol a saját tempódban haladhatsz, de választhatod a hibrid oktatást is.

A kezdő búvártanfolyam felépítése:

A kezdő búvártanfolyam során megtanulod a légzőkészülékes búvárkodás alapjait, beleértve a búvárfelszerelés használatát, valamint búvár jártassági alapismereteket is. A búvártanfolyam három nagy részből áll:

1.Modul: Elméleti képzés ⇒  e-learning vagy hibrid formában

2.Modul: Védett vízi merülés ⇒ 2 foglalkozás uszodai gyakorlatokkal

3.Modul: Nyíltvízi merülés ⇒ 4 minősítő merülés, 2 nap alatt

Mennyibe kerül és mit tartalmaz a kezdő búvártanfolyam ?

1-2. Modul ára: 55 000 Ft

Az ár tartalmazza: elméleti tananyagot, konzultációt, 2 uszodai foglalkozást, búvármellény-, reduktor-, búvárruha-, palack-, ólom- és ólomöv használatát a tanfolyam ideje alatt, az elméleti és uszodai vizsgát.

Az ár nem tartalmazza: nemzetközi regisztrációs díjat (70 Euró) 

3.Modul ára: 35 000 Ft

Az elméleti és a védett vízi vizsga után a következő lépés a nyíltvízi merülések és a vizsga. Mindenki saját maga döntheti el, hogy hol szeretné letenni a nyíltvízi vizsgát, ugyanis két lehetősége is van:

MAGYARORSZÁGON (Dorog) illetve az általunk szervezett KÜLFÖLDI búvártúrákon.

Az ár tartalmazza: 4 nyíltvízi merülést a tanfolyam ideje alatt, búvármellény-, reduktor-, búvárruha-, palack-, ólom- és ólomöv használatát a tanfolyam ideje alatt, nyíltvízi vizsgát.

Az ár nem tartalmazza az egyéb belépőket.

A búvárkodás életed egyik legnagyobb élménye és kalandja lesz! Vágj bele és csatlakozz a búvárkodás szerelmeseihez Te is!

Jelentkezés

    További Búvártanfolyamok

    tanfolyam

    AJÁNDÉKUTALVÁNY

    AJÁNDÉKOZD SZERETTEDNEK EZT AZ ÉLMÉNYT, VÁSÁROLJ AJÁNDÉKUTALVÁNYT!