Hivatásos búvár csomag

Hivatásos búvár csomag

 
Ebben a csomagban speciális áron eljuttatunk az alapismeretektől egészen a professzionális szintig, hiszen búvármesterként akár munkát is vállalhatsz a világ egy csodálatos trópusi részén.
Hivatásos csomag

A búvárkodás nemcsak hobbi, de munka is lehet egyben. Gyönyörű trópusi környezetben dolgozhatsz, igazán lenyűgöző természetben. Bejárhatod a világ nagy részét, megismerkedsz csodálatos emberekkel és megtanítod őket búvárkodni: mindezt teszed úgy, hogy közben pénzt is keresel.

Önállóan oszthatod be az idődet és ha szereted a természetet, akkor csodálatos életed lesz. Indulj hát neki, pokolba az unalmas munkákkal, gyere és mi új szakmát adunk a kezedbe, mellyel mindez valósággá válik. Ma egy bármilyen kommersz szakmához tartozó OKJ-s képzés általában két évig tart és közel egy millió forintba, – vagy többe -kerül. Mi ennek az összegnek a feléért, 6-8- hónap alatt megtanítunk Téged az alapoktól búvármester szintig búvárkodni- amivel ezután munkát tudsz vállalni külföldi búvárbázisokon. Kísérhetsz búvárokat, részt vehetsz az oktatásukban – egyes tanfolyamokat magad is oktathatsz, önmagad szervezhetsz búvártúrákat és búvárvezetőként is dolgozhatsz akár egy szállodában, bázison, vagy szafari hajón is.

Mit tartalmaz a csomag?

A hivatásos csomag tartalmazza:

 1. Haladó (Advanced diver) tanfolyam teljes költségét vizsgával együtt   

 2. Nitrox tanfolyam teljes költségével    

 3. Első segély nyújtó és újra élesztő tanfolyam költségét vizsgával

 4. Mentőbúvár tanfolyam vizsgával, felszereléssel 

 5. Búvármester tanfolyam vizsgával, felszereléssel

Mennyibe kerül mindez és hogyan fizethetem?

Szerkesztés alatt…

Mikor kezdhetem a tanfolyamot?

A tanfolyamokat előzetes időpont egyeztetés után bármikor elkezdheted, mi igyekszünk a szabadidődhöz maximálisan alkalmazkodni.  

Milyen költségeket nem tartalmaz a csomag?

A csomag nem tartalmaz: alap búvárfelszerelés biztosítását (maszk, légzőcső uszony), az esetleges külföldi helyszínekkel és utazással kapcsolatos költségeket, uszodai és tavi belépőket illetve a kártyaregisztrációs és e-learning díjakat ami tanfolyamonként 70 euro ( a divemaster elektronikus hivatásos tanagyag csomagja jelenleg 150 euro ) 

Jelentkezés